Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Register til Gausdals-minnerVi har laget et nytt register til Gausdals-minner. Det ligger i hovedmenyen, Gausdalsminner - register, og består nå av 3 typer. 

Artikkelregisteret har en liste sortert alfabetisk etter artikkelens tittel og en liste kronologisk (bind 1, bind 2 osv).

Personregisteret har to lister sortert etter fornavn og etternavn på personer som er omhandlet i artiklene. Dette er ikke et register over alle personer som er nevnt i artiklene. Det er kun hovedpersonene som er nevnt her. Eksempelvis er det i artikkelen om gausdøler på grensevakt i 1905 nevnt mange gausdøler som var ute på vakt, disse er ikke med i dette registeret. 

Forfatterregisteret har to lister sortert etter fornavn og etternavn på artikkelforfatterne.

Vi håper dette kan være til hjelp for å se hva Gausdals-minner inneholder og finne igjen rett bind om man leter etter noe. Har dere synspunkter på registeret så send oss gjerne en tilbakemelding.Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn