Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bokutvalg

Gruppeleder:

Marit Hjelmstad

Tlf: 994 97 780

E-post: marit-hjelmstad@outlook.com

Linker:

Register Gausdals-minner

Gausdals-minner - salg

Temahefter - salg

Bokutvalget har som hovedoppgave å stå for utgivelsen av Gausdals-minner. Den første utgaven av Gausdals-minner kom i 1985 og har siden da kommet ut hvert andre år. I hovedmenyen og i linkene til venstre ligger et register over artikler som finnes i de forskjellige årgangene av Gausdals-minner. 

Bokutvalget har også gitt ut noen Temahefter. Dette er hefter med emner som det har passet bedre å gi ut som egne bøker i forhold til artikler i Gausdals-minner. Ni temahefter er foreløpig blitt gitt ut.

Neste årgang av Gausdals-minner kommer i 2021 og det er et helt nytt bokutvalg som har startet jobben med den boka. Det forrige utvalget takket for seg etter å ha gitt ut tre utgaver av Gausdals-minner, deres siste årgang var nr. 18 i 2019.  Som før vil ikke Gausdals-minner ha noe fast tema, men litt av smått og stort, slik at alle kan finne noe de liker å lese. Det satses på å få med litt stoff fra alle deler av bygda og at noe også er av "nyere" dato. Det er også et mål å benytte seg av fotogruppas arbeid og ha mange bilder i boka. 

Bokutvalget vil også samle inn spesielle stedsnavn og deres betydning fra bygda. Vet du av noen spesielle navn? Ta kontakt med oss. Ta også kontakt om du har ideer til temahefter, artikler eller intervjuobjekter til Gausdals-minner.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn