Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nesten 100 feiret olsok i Ulsrud Gardsmuseum

Nesten 100 feiret olsok i Ulsrud Gardsmuseum

Bestefarskvartetten trakk fulle hus da Gausdal Historielag feiret Olsok i Ulsrud Gardsmuseum søndag. Sang og musikk, kaffe med kringle og vafler, masse hyggelige folk og ikke minst fint vær, la en fin ramme rundt Olsok-feiring. 

Gausdal Historielag inviterte til Olsok-feiring i Ulsrud Gardsmuseum søndag 29. juli. Nesten 100 personer tok i mot invitasjonen og feiret kvelden i Ulsrud som badet i sol og sommertemperatur. Kveldens store trekkplaster var Bestefarskvartetten som spilte og sang. Kvartetten består av brødrene Tor og Ola Grimstad, Nils Petter Staum og Finn Lund på trekkspill. De hadde mange gamle gode sanger på repertoaret som publikumet satte stor pris på. Finn Lund hadde også satt tone til flere av bl.a. Ole Arnfinn Torgersruds dikt. Noen av disse melodiene ble urfremført denne olsok-kvelden i Ulsrud. Deres nyutgitte CD gikk unna som varmt hvetebrød. Ellers var det åpne hus, dels med guiding, og Kari Avlund fremførte sin populære rolle som føderådskjerring i føderådsbygningen til stor begeistring for flere grupper. Eva Aamodt og Sofie Ågot Aulstad sørget for kaffe, brus, kringle og rømmevafler til de som ønsket seg noe å bite i. En riktig vellykket og hyggelig kveld. Tusen takk til alle som deltok!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn