Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kom i gang med ny hjemmesideDen nye hjemmesiden er noe forskjellig fra den vi har vært vant med fra tidligere, også i funksjonalitet. Vi mener den skal være enkel å bruke, men noen tips kan det likevel være godt å få med seg. 

I det grå feltet under logoen er det en "navigeringssti" som viser hvor i sidestrukturen en befinner seg. Denne brukes også til å navigere tilbake i sidestrukturen ved å klikke på de understrekede elementene. - Har du problemer med å se "ukens bilde" bruker du kanskje en eldre versjon av din nettleser (eks. Internett Explorer ver. 9). Oppdater din nettleser til siste versjon. - I menyvalgene Salgsartikler og Møtekalender klikker du på forstørrelsesglasset t.v. i listen for å se mer innformasjon om valgt element. - I menyvalget Foto klikker du på de enkelte fotoene for å forstørre/forminske de enkelte bildene. I menyvalget Innlogging er det tilrettelagt for å logge seg inn på passordbelagte sider. Det er ikke lagt inn noe på disse sidene. Brukernavn og passord vil bli tildelt medlemmene senere. - Alle listene (f.eks. Salgsartikler) kan sorteres etter eget ønske ved å klikke på kolonnenavnene i lista. - Lykke til hilsen webmasterDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn