Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Introduksjon av ny hjemmesideGausdal Historielag har den glede å introdusere ny hjemmeside! Det har blitt en mer dynamisk hjemmeside som ikke minst er enklere å vedlikeholde og holde oppdatert. 

Hjemmesiden oppdaterer selv møteinformasjon og holder orden på bytte av ”ukens bilde” på forsida. Brukerne kan skrive innlegg i gjestebok og føye til nye lenker. Oversikt over bøker og andre salgsartikler er lett tilgjengelig, med nærmere informasjon om den enkelte vare. Ellers finnes det et lite utdrag fra fotoarkivet, bl.a. noen uidentifiserte foto som vi håper publikum kan hjelpe oss å identifisere. I det store og hele er dette en mer ”levende” side, hvor alle kan komme med innspill og der nyhetene oppdateres kontinuerlig. Medlemmer vil etter hvert få tilgang på spesielle sider. Vi håper du vil utforske vår nye hjemmeside og ha glede av å bruke den. Webmaster Kjell Håkon Reistad hadde opprinnelig Gausdal Historielags hjemmeside som prosjektoppgave ved sitt IT-studium på Rena. Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn