Hopp til innhold

Spørsmål

Kirkebøkene er en av hovedkildene for de som holder på med slektsgranskning. Den aller første dåpen som er ført inn i kirkeboka for Gausdal er Peder Koyes datter Inger. Hvilket år er hun døpt?

14.desember

Felter markert med * må fylles ut

Vent 3 sekunder for å sende.

Regler:

Hver dag fra 1. til 24. desember kommer det et nytt spørsmål. Spørsmålet svares på ved å velge et av tre alternativ, sette inn navn og e-post eller telefonnummer i skjemaet og trykke send. Hver dag blir det trukket ut en person med riktig svar som får en liten hilsen fra historielaget. Den 25. desember trekkes en premie blant de som har svart på flest riktige spørsmål i perioden.

Det er gitt tre alternativer så det er bare å tippe om man ikke vet svaret. Ellers finnes svarene i historielagets bøker eller her på hjemmesiden. Foregående dagers spørsmål med korrekt svar og vinnere finnes her.

Lykke til og god desember.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter