Hopp til innhold

Spørsmål

Bauker er en kjent gard i Østre. Garden var kapteinsgard og senere var det også pensjonat der. Bauker ble utlagt som kapteinsgard i 1791/92. I hvilket år var det slutt på Bauker som kapteinsgard og garden ble solgt?

12 .desember

Felter markert med * må fylles ut

Vent 3 sekunder for å sende.

Regler:

Hver dag fra 1. til 24. desember kommer det et nytt spørsmål. Spørsmålet svares på ved å velge et av tre alternativ, sette inn navn og e-post eller telefonnummer i skjemaet og trykke send. Hver dag blir det trukket ut en person med riktig svar som får en liten premie fra historielaget. Den 25. desember trekkes en premie blant de som har svart på flest riktige spørsmål i perioden.

Det er gitt tre alternativer så det er bare å tippe om man ikke vet svaret. Ellers finnes svarene i historielagets bøker eller her på hjemmesiden. Foregående dagers spørsmål med korrekt svar og vinnere finnes her.

Lykke til og god desember.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter